Op 25 mei a.s. van 10u tot 14u houdt de gemeente Nunspeet een Open Huis. Er is van alles te zien en te doen. Meer informatie.

Hulp bij Financiën

Financieel Trefpunt

Heeft u financiële vragen of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van regelingen? Dan kunt u terecht bij het Financieel Trefpunt in Nunspeet en Elspeet. Hier wordt gratis hulp geboden bij het aanvragen van toeslagen, het invullen van formulieren, het lezen van brieven en vragen rondom schulden.

  • Nunspeet: bibliotheek Nunspeet (Veluvine), F.A. Molijnlaan 186 Nunspeet - iedere donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
  • Elspeet: bibliotheek (Kulturhus), Nachtegaalweg 2a Elspeet - elke eerste maandag van de maand tussen 15.00 en 16.30 uur.

Wat is het Financieel Trefpunt?

Het Financieel Trefpunt is een plek waar verschillende maatschappelijke organisaties samen aanwezig zijn om u te helpen met vragen rondom financiën, regelingen en schulden. Medewerkers en vrijwilligers van Stimenz, Het Venster, MEE Samen, Humanitas en Stichting Welzijn Nunspeet staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. De koffie staat voor u klaar.

Met welke vragen kan ik terecht bij het Financieel Trefpunt?

U kunt met zowel grote als kleine vragen terecht bij het Financieel Trefpunt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ik begrijp een brief niet. Kan iemand mij helpen?
  • Ik kom moeilijk rond. Wat kan ik nog doen?
  • Ik wil een aanvraag doen (bijvoorbeeld bij de Belastingdienst of bij de gemeente), maar vind dit moeilijk. Kan iemand mij helpen met de aanvraag?
  • Ik heb schulden. Wat nu?

Er wordt geprobeerd uw vraag direct te beantwoorden. Lukt dat niet? Dan kan maken wij samen met u een vervolgafspraak bij één van de hulpinstanties in de gemeente Nunspeet.

Waar en wanneer kan ik terecht bij het Financieel Trefpunt?

U hoeft geen afspraak te maken als u langs wilt komen.

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)