Hulp bij Financiën

Financieel Trefpunt Nunspeet

Heeft u financiële vragen of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van regelingen? Dan kunt u terecht bij het Financieel Trefpunt Nunspeet.  Hier wordt gratis hulp geboden bij het aanvragen van toeslagen, het invullen van formulieren, het lezen van brieven en vragen rondom schulden. Het Financieel Trefpunt is iedere donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur geopend in de Bibliotheek Nunspeet (Veluvine).

Wat is het Financieel Trefpunt Nunspeet?

Het Financieel Trefpunt is een plek waar verschillende maatschappelijke samen aanwezig zijn om u te helpen met vragen rondom financiën, regelingen en schulden. Medewerkers en vrijwilligers van Stimenz, Het Venster, MEE Veluwe, Humanitas en Stichting Welzijn Nunspeet staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. De koffie staat voor u klaar.

Met welke vragen kan ik terecht bij het Financieel Trefpunt?

U kunt met zowel grote als kleine vragen terecht bij het Financieel Trefpunt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ik begrijp een brief niet. Kan iemand mij helpen?
  • Ik kom moeilijk rond. Wat kan ik nog doen?
  • Ik wil een aanvraag doen (bijvoorbeeld bij de Belastingdienst of bij de gemeente), maar vind dit moeilijk. Kan iemand mij helpen met de aanvraag?
  • Ik heb schulden. Wat nu?

Er wordt geprobeerd uw vraag direct te beantwoorden. Lukt dat niet? Dan kan maken wij samen met u een vervolgafspraak bij één van de hulpinstanties in Nunspeet.

Waar en wanneer kan ik terecht bij het Financieel Trefpunt?

Het Financieel Trefpunt is iedere donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 geopend in de Bibliotheek in de Veluvine. U hoeft geen afspraak te maken als u langs wil komen.

Waar: Bibliotheek Nunspeet (Veluvine), F.A. Molijnlaan 186 Nunspeet.
Wanneer: Iedere donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
E-mail: financieeltrefpuntnunspeet@stimenz.nl

Contact