Iedereen telt mee

De gemeente Nunspeet heeft de ‘Inclusie Agenda 1.0 gemeente Nunspeet (2021-2024)’ (pdf, 1.49 MB) opgesteld in samenwerking met drie klankbordgroepen: ouderen, mensen met een beperking en mensen met een LHBTI+-achtergrond (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, interseksueel). U leest meer hierover in het nieuwsbericht. Op 1 februari 2022 is de Inclusie Agenda 1.0 in het college vastgesteld.

Nunspeet op zoek naar ambassadeurs voor een inclusieve samenleving

Meedoen, erbij horen en je gelijkwaardig voelen… Een inclusieve samenleving is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ervaart u drempels, omdat u doof bent of slecht ter been? Hebt u last van vooroordelen van anderen vanwege uw psychische aandoening? Voel u zich als homoseksueel of transgender buitengesloten? Of mist u iets, omdat u 75+ bent?

Als gemeente willen we graag een inclusieve samenleving. Een samenleving waarin iedereen meedoet, erbij hoort en zich gerespecteerd voelt. Daarom komen we graag in gesprek met mensen die drempels ervaren. Wat vindt u dat er moet veranderen?

Wilt u bijdragen aan een inclusief Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten?

Meldt u aan als ambassadeur voor de klankbordgroep! Dan gaan we samen aan de slag met het vormgeven van de inclusie agenda.

U kunt zich opgeven via onderstaande knop, of telefonisch via (0341) 25 99 11.

Wilt u een goed idee delen? Laat dan hier uw idee achter.

Hebt u vragen?

E-mail via iedereenteltmee@nunspeet.nl of bel de gemeente via (0341) 25 99 11.

Contact