Aanleg ovonde - fasering

Dit jaar zijn we gestart met de aanleg van de ovonde. De werkzaamheden worden uitgevoerd in totaal zes fases. Fases 1 tot en met 3 zijn afgerond.
Op deze pagina ziet u per fase waar gewerkt wordt en hoe lang de werkzaamheden ongeveer duren (onder voorbehoud).

Gedurende alle werkzaamheden in alle fases zorgen we ervoor dat alle woningen, bedrijven en percelen in ieder geval te voet bereikbaar zijn.

Bij de verschillende fases staan kaartjes:
•    Rode lijnen: tijdelijke situatie
•    Paarse lijnen: nieuwe situatie
•    Groene lijn: omleidingsroute voetgangers (concept)
•    Blauw lijn: omleidingsroute fietsers (concept)

Accordion item is ingeklapt

In deze fase wordt de kop van de Stationslaan aangepakt en de huidige rotonde verwijderd. De kop van de Stationslaan is afgesloten voor verkeer. Dit betekent dat het in- en uitrijden van de Stationslaan via de zuidzijde niet mogelijk is. Het centrum is via omleidingsroutes bereikbaar via de noordzijde van de Stationslaan. Voor voetgangers en fietsers worden er maatregelen getroffen om de bereikbaarheid te garanderen.

Kaart fase 4

Accordion item is ingeklapt

In de voorjaarsvakantie van 2024 wordt de nieuwe F.A. Molijnlaan nog 1 week afgesloten. In fase 2 hebben we de ondergrondse aanpassingen uitgevoerd, nu zorgen we voor de definitieve inrichting van dit gedeelte van de rijbaan. Tijdens deze afsluiting zijn alle andere wegen open en bereikbaar.

Kaartje fase 5

Accordion item is ingeklapt

Als laatste wordt de Industrieweg heringericht en aangesloten op de nieuwe ovonde. Tijdens de werkzaamheden is het werkvak afgesloten en zijn de bedrijven bereikbaar via de zuidzijde (Kienschulpenweg – Industrieweg). Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond, is het gehele gebied weer open voor verkeer.

Kaartje fase 6

Contact