HOME  |  Over Nunspeet  |  Weekmarkt van Nunspeet

Weekmarkt van Nunspeet

Wanneer: donderdagmorgen van 08.00 tot 12.30 uur voor het gemeentehuis in Nunspeet

De warenmarkt van Nunspeet staat al jaren bekend als een van de mooiste en leukste markten van de regio. Het hele jaar kunt u genieten van de mooie aanbiedingen die de 50 marktkooplieden te bieden hebben. U kunt er werkelijk alles vinden! Brood en banket, kleding en –accessoires, kleding- en interieurstoffen, rijwielartikelen, telefoonaccessoires, lederwaren en reisartikelen, bloemen en allerlei lekkernijen.

Elke donderdagochtend kun u er terecht van 08.00 tot 12.30 uur op het marktplein in Nunspeet voor het gemeentehuis (adres: Markt 1). Het is absoluut de moeite waard om een bezoek aan het dorpscentrum van Nunspeet te combineren met een rondwandeling over deze grote warenmarkt. Bovendien zijn er in Nunspeet vele plaatsen om gratis te parkeren.

Informatie voor weekmarktstandhouders

De weekmarkt in Nunspeet is een gebrancheerde markt met ongeveer 50 standplaatshouders. Er zijn zes standwerkersplaatsen aanwezig. Uitzoekartikelen worden niet toegelaten. Er zijn geen specifieke meelopersplaatsen. De weekmarkt in Nunspeet heeft geen wachtlijst meer vanaf 1 januari 2019. Na die datum vindt selectie plaats op basis van branchevertegenwoordiging en kwaliteit.

Meer informatie kunt u krijgen bij de marktmeester van de gemeente Nunspeet via doorkiesnummer (0341) 25 99 11 of e-mail h.de.zwaan@nunspeet.nl of over weekmarktbeleid via l.franken@nunspeet.nl