Weekmarkt

Wanneer: elke donderdagmorgen van 08.00 tot 12.30 uur voor het gemeentehuis in Nunspeet, adres Markt 1 in Nunspeet

De Nunspeetse weekmarkt wordt tijdelijk op het marktplein én het Whemeplein en in een deel van de Ds. De Bouterlaan gehouden. Lees verder

 

Wat u moet weten

De warenmarkt van Nunspeet staat al jaren bekend als een van de mooiste en leukste markten van de regio. Het hele jaar kunt u genieten van de mooie aanbiedingen die de 50 marktkooplieden te bieden hebben. U kunt er werkelijk alles vinden! Brood en banket, kleding en –accessoires, kleding- en interieurstoffen, groente/fruit, vlees, kaas, vis, rijwielartikelen, telefoonaccessoires, lederwaren en reisartikelen, bloemen en allerlei lekkernijen.

Elke donderdagochtend kun u er terecht van 08.00 tot 12.30 uur op het marktplein in Nunspeet voor het gemeentehuis (adres: Markt 1). Het is absoluut de moeite waard om een bezoek aan het dorpscentrum van Nunspeet te combineren met een rondwandeling over deze grote warenmarkt. Bovendien zijn er in Nunspeet veel plaatsen om gratis te parkeren.

Op dit moment is er geen ruimte voor uitbreiding van meer kramen. Vacante weekmarktplaatsen in de toekomst worden geplaatst op de website van de Centrale Vereniging van Ambulante Handel: cvah.nl.