Actuele stremmingen

Op bereikbaargelderland.nl ziet u de actuele wegwerkzaamheden en stremmingen.

Plaatsen openbare verlichting Elburgerweg

De gemeente Nunspeet heeft aannemersbedrijf Dynniq B.V. opdracht gegeven voor het bijplaatsen van openbare verlichting aan de Elburgerweg. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde Oenenburgweg en de rotonde Rondweg De Kolk.

Planning

Maandag 22 maart worden de masten en armaturen geplaatst. Dinsdag 23 maart tot en met donderdag 25 maart worden graafwerkzaamheden voor de aansluiting van de lichtmasten uitgevoerd. Deze planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bereikbaarheid en omleiding

Bij de werkzaamheden zal tijdelijk verkeershinder ontstaan, maar blijft de weg bereikbaar. Tijdens het plaatsen van de masten en armaturen worden verkeersregelaars ingezet.
Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enige overlast veroorzaken. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Vragen

Voor vragen of opmerkingen over de uitvoering en de planning van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met het team Openbare Ruimte, via telefoonnummer (0341) 25 99 11.
 

Afsluiting Tuinfluiter-Ds. Wisseweg

Vanaf 4 januari vinden er werkzaamheden plaats aan de Ds. Wisseweg en Tuinfluiter in Elspeet. De trottoirs en de rijweg worden aangelegd. Dit gedeelte is deze periode afgesloten voor het verkeer.

Contact