Op 25 mei a.s. van 10u tot 14u houdt de gemeente Nunspeet een Open Huis. Er is van alles te zien en te doen. Meer informatie.

Sportief en gezond

Sportief en gezond leven in Elspeet, Hulshorst, Nunspeet en Vierhouten! Dat is het hoofddoel van het Sport- en Preventieakkoord in de gemeente Nunspeet. Een akkoord dat bestaat uit ideeën van en voor inwoners van alle dorpskernen binnen de gemeente Nunspeet: Elspeet, Hulshorst, Nunspeet en Vierhouten.

Nunspeet Sportief en Gezond heeft een eigen website. Daar vind je alle informatie over dit akkoord. Kijk op nunspeetsportiefengezond.nl.

Wat is het Sport- en Preventieakkoord?

Het Sport- en Preventieakkoord is tot stand gekomen dankzij de actieve bijdragen van tientallen inwoners, ondernemers en organisaties uit de sport, welzijn, gezondheid, zorg, politiek, gemeente, onderwijs en kinderopvang. Het is gericht op het bereiken van gezondheidswinst door middel van sport en bewegen. Het akkoord is daarin de eerste stap, maar zeker niet het eindstation. De bedoeling is dat we met de uitvoering van de plannen een beweging in Elspeet, Hulshorst, Nunspeet en Vierhouten op gang brengen. Het akkoord is er specifiek voor jou en mij. Een Sport- en Preventieakkoord van en voor iedereen!

Nieuwsgierig? Volg ons ook op Instagram en Facebook.

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)