Op 25 mei a.s. van 10u tot 14u houdt de gemeente Nunspeet een Open Huis. Er is van alles te zien en te doen. Meer informatie.

Huiselijk geweld en kindermishandeling

Heeft u te maken met huiselijk geweld? Of kent u iemand die hieronder lijdt? Of vermoedt u huiselijk geweld en maakt u zich zorgen? Bij Veilig Thuis kunt u terecht voor advies of om huiselijk geweld te melden.

Direct hulp nodig? Bel de Politie op 112.

Van huiselijk geweld of kindermishandeling naar Veilig Thuis

Wat u moet weten

Huiselijk geweld is de meest voorkomende vorm van geweld in Nederland. Ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking is ooit slachtoffer geweest van enige vorm van fysiek, seksueel of psychisch geweld in huiselijke kring. Huiselijk geweld kan op allerlei momenten in het leven voorkomen, bijvoorbeeld in de vorm van kindermishandeling, (ex-)partnergeweld, ouderenmishandeling, loverboyproblematiek, seksueel geweld of eergerelateerd geweld.

Veilig Thuis Noord-Oost Gelderland is het advies- en meldpunt voor iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld. Je kunt er terecht als je hulp zoekt, je zorgen maakt over iemand anders of als professional. Veilig Thuis zet zich in voor een prettige en veilige thuissituatie voor iedereen. Samen wordt gewerkt aan een prettige thuissituatie waar veiligheid voorop staat.

Maak je je zorgen of heb je vragen?

Veilig Thuis is 24/7 bereikbaar via telefoonnummer (0800) 20 00.

Kijk op Veilig Thuis voor advies, hulp en ondersteuning rond huiselijk geweld en kindermishandeling.

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)