Onafhankelijke cliëntondersteuning

Wilt u dat er iemand met u meedenkt over uw vraag op het gebied van wonen, (jeugd)zorg, welzijn, onderwijs, werk of inkomen? Neem dan contact op met de onafhankelijke cliëntondersteuner van MEE Veluwe of met één van de onderstaande organisaties voor andere vormen van informatie en advies.

Wat doet een cliëntondersteuner?

Een cliëntondersteuner bekijkt samen met u uw vraag en uw situatie. De cliëntondersteuner denkt met u mee over een oplossing en wat daarvoor nodig is. Als het nodig is, helpt de cliëntondersteuner u bij het regelen van verdere hulp of is aanwezig bij het keukentafelgesprek. MEE voert deze onafhankelijke ondersteuning uit in Nunspeet. MEE Veluwe is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: (055) 526 92 00. Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Onafhankelijke cliëntondersteuning is onafhankelijk van de gemeente en kost u niets.

MEE Veluwe heeft wekelijks spreekuren op diverse locaties. Heeft u een vraag, dan kunt u zonder afspraak en vrijblijvend langskomen bij:

  • De Enk: wekelijks op woensdag van 10-12 uur
  • WOC de Binnenhof: als gevolg van de corona-maatregelen vervalt het inloopspreekuur. U kunt wel telefonisch contact opnemen met MEE voor het maken van een afspraak. (Normaal gesproken zijn de inloopspreekuren op donderdagen in de even weken van 10-12 uur)

Daarnaast bieden ook de organisaties die hieronder genoemd staan, diverse andere vormen van informatie en advies in de gemeente Nunspeet. U kunt zelf contact opnemen met een van deze organisaties voor meer informatie.

 

 

Contact