Onafhankelijke cliëntondersteuning

Wilt u dat er iemand met u meedenkt over uw vraag op het gebied van wonen, (jeugd)zorg, welzijn, onderwijs, werk of inkomen? Neem dan contact op met de onafhankelijke cliëntondersteuner van MEE Veluwe of met één van de onderstaande organisaties voor andere vormen van informatie en advies.

Wat u moet weten

Wat doet een cliëntondersteuner?

Een cliëntondersteuner bekijkt samen met u uw vraag en uw situatie. De cliëntondersteuner denkt met u mee over een oplossing en wat daarvoor nodig is. Als het nodig is, helpt de cliëntondersteuner u bij het regelen van verdere hulp of is aanwezig bij het keukentafelgesprek. MEE voert deze onafhankelijke ondersteuning uit in Nunspeet. MEE heeft ook een inloopspreekuur op woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur in De Enk in Nunspeet. In de even weken is er op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur ook een inloopspreekuur bij Wijkontmoetingscentrum Binnenhof.

Onafhankelijke cliëntondersteuning is onafhankelijk van de gemeente en kost u niets.

Daarnaast bieden ook de organisaties die hieronder genoemd staan, diverse andere vormen van informatie en advies in de gemeente Nunspeet. U kunt zelf contact opnemen met een van deze organisaties voor meer informatie.

Contact

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 16:30 uur