Vrijdag 14 juni 2024 is het gemeentehuis gesloten. De gemeentewerf is open.

Bedrijventerreinen

Zoekt u binnen de gemeente een terrein voor uw bedrijf? Wilt u een bedrijf starten of een vestiging openen in de gemeente Nunspeet? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met Bep Franken, onze bedrijfscontactfunctionaris via l.franken@nunspeet.nl of (0341) 25 99 11 of 06 36 08 01 03.

Kaveluitgifte

De verkoop van 10 bedrijfskavels op Bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet en de verkoop van 4 bedrijfskavels op Bedrijventerrein Elspeet is gestart.

Meer informatie op de pagina Kaveluitgifte

Parkmanagement

Stg. Parkmanagement Nunspeet is onderdeel van Bedrijvenkring Nunspeet. Het doel van deze stichting is gezamenlijk met de gevestigde bedrijven en andere belangrijke stakeholders, nu en in de toekomst, de kwaliteit van het bedrijventerrein te verbeteren en te behouden. Parkmanagement is de spil, ‘ontzorger’ en aanjager en regelt namens en met de ondernemers de zaken die het collectieve belang dienen. Voor meer informatie en contact kunt u terecht bij parkmanager Esther Bouwman via  06 59 83 09 10 of de website van de Bedrijvenkring Nunspeet over het parkmanagement.

Bedrijventerrein Lepelingen I en II

Lepelingen I is een bedrijventerrein uit de jaren tachtig dat ongeveer 14 hectare groot is. In 2013 is het bedrijventerrein gerevitaliseerd, zodat het een frissere uitstraling heeft gekregen. Lepelingen is aantrekkelijk; ondernemers kunnen er met plezier werken en bezoekers voelen zich er prettig. Op Lepelingen II vindt u verschillende mkb-bedrijven.

Lepelingen II is eind jaren negentig ontwikkeld en heeft een moderne uitstraling. De meeste bedrijven hier hebben een lokaal en regionaal verzorgingsgebied, zoals veel autobedrijven, een bouwmarkt, bouwgerelateerde bedrijven en kantoorpanden. Lepelingen is goed ontsloten naar de rijksweg A28. Via de N310 is de snelweg binnen 5 minuten te bereiken.

Bedrijventerrein Feithenhof

Bedrijventerrein Feithenhof is in 2009 gerevitaliseerd waarna het een moderne en groene uitstraling heeft gekregen. Het trein- en busstation zijn op loopafstand en de rijksweg A28 ligt op enkele kilometers. Op het bedrijventerrein zijn zeer verschillende bedrijven aanwezig. Niet alleen qua omvang, maar ook wat karakter en branche betreft met overwegend lichte tot middelzware bedrijvigheid. Bedrijventerrein Feithenhof is 27,7 ha groot.

Bedrijventerrein De Kolk

Aan de oostkant van Nunspeet ligt het nieuwste bedrijventerrein, De Kolk. Dit bedrijventerrein is te bereiken via de rondweg die het verkeer van de Eperweg naar de Elburgerweg leidt (en vice versa). De bedrijfskavels op de Kolk zijn voor bedrijven die een band hebben met Nunspeet.

Lees meer op de pagina Kaveluitgifte

Bedrijventerrein Elspeet

De gemeente realiseert op percelen aan de Uddelerweg (ten zuiden van de supermarkt) en Apeldoornseweg 80 in Elspeet een kleinschalig bedrijventerrein.

Meer informatie op de pagina Bedrijventerrein Elspeet.

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)