Op 25 mei a.s. van 10u tot 14u houdt de gemeente Nunspeet een Open Huis. Er is van alles te zien en te doen. Meer informatie.

Vestigen in Nunspeet

Bent u ondernemer en wilt u zich in de gemeente Nunspeet vestigen? Zoekt u een bedrijfslocatie of wilt u een kavel kopen voor nieuwbouw van uw bedrijf? Nunspeet biedt veel mogelijkheden.

Accountmanager bedrijven

Als u zich in onze gemeente wilt vestigen, helpt onze accountmanager bedrijven u graag met informatie over bestemmingsplannen, vestigingseisen, bedrijfsterreinen en bedrijfsgebouwen in de gemeente. De gemeente Nunspeet vindt het belangrijk om intensief contact te onderhouden met het lokale bedrijfsleven. We streven ernaar om een geïntegreerde, snelle, doelmatige en servicegerichte dienstverlening te bieden aan ondernemers.

Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op Bep Franken, via  (0341) 25 99 11, 06 36 08 01 03 of per e-mail l.franken@nunspeet.nl.

Bedrijventerreinen

In onze gemeente zijn vier bedrijventerreinen. In Nunspeet zijn dat De Kolk, Feithenhof en Lepelingen. In Elspeet is een bedrijventerrein in ontwikkeling. Lees meer over onze bedrijventerreinen op de pagina bedrijventerreinen.

Bedrijf starten

Wilt u een bedrijf starten? Kijk dan voor meer informatie op de pagina hulp voor startende ondernemers.

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)