Sport en bewegen

Bent u op zoek naar een geschikte sportclub? Of wilt u een sportief project opzetten of een sporthal of terrein huren? Op deze pagina vindt u alle informatie over sporten en bewegen in de gemeente Nunspeet.

Sportclubs en adressen

In onze digitale gemeentegids vindt u de adressen van al onze sportaccommodaties en sportclubs in de gemeente.

Sportaccommodatie huren

Wilt u een sporthal of gymlokaal huren? Of heeft u vragen over een van onze accommodaties?
Kijk dan op sportaccommodaties huren.

Sportsubsidie en financiële ondersteuning

Wilt u een subsidie aanvragen voor een eenmalige sportactiviteit, een uitbreiding of vernieuwing van een sportaccommodaties,  aangepast sporten, combinatiefuncties of tijdelijke gelden? Lees meer over het aanvragen van deze subsidies.

Geen geld voor sport?

Heeft u geen geld voor de sportclub of sportmaterialen voor uw kind? Er zijn regelingen voor gezinnen met weinig inkomen waar u misschien gebruik van kunt maken, zoals het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Nunspeet Beweegt

De gemeente Nunspeet bevordert een gezondere leefstijl voor jong en oud. Dit doen we samen met Nunspeet Beweegt dat binnen Sportbedrijf Nunspeet valt.

De combinatiefunctionarissen van Nunspeet Beweegt werken samen met andere sportaanbieders en partners zodat iedereen lekker kan bewegen! Zij zijn de spin in het web op het gebied van sport, bewegen en gezondheid.

Sporten en bewegen voor senioren en mensen met een beperking

Nunspeet Beweegt richt zich niet alleen op de jeugd maar ook de senioren en op mensen met een beperking. Nunspeet Beweegt heeft daarom de Leefstijlwijzer (pdf, 1.34 MB) uitgebracht met alles wat Nunspeet te bieden heeft op gebied van voeding, sport en bewegen. Ook op de Sociale Kaart vindt u meer informatie over sport en bewegen. Organisaties/verenigingen kunnen een subsidie aangepaste sport aanvragen.

Meer informatie Nunspeet Beweegt

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)

Contact